המתכון של רבקה שטרנר: דג סלמון בחרדל דיז'ון ופטריות צלויות

    יוסי ברויער Comments Off on המתכון של רבקה שטרנר: דג סלמון בחרדל דיז'ון ופטריות צלויות
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המצרכים

     

    לדג:

    • קילו פילה דג סלומון טרי פרוס למנות

    למרינדה:

    • חצי כוס שמן זית משובח
    • 4 כפות חרדל דיז'ון
    • רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי
    • 4 שיני שום כתוש
    • מלח ופלפל גרוס טרי
    • פפריקה מתוקה

    לקישוט:

    • חצי כוס אגוזים קצוצים
    • מעט פטרוזיליה קצוצה
    • 2 פטריות פורטובלו שלמות ללא הרגל
    • 2 פטריות שמפניון פרוסות
    • מעט שמן זית
    • מלח ופלפל גרוס

    אופן ההכנה:

     

    • מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה, שמים את הדג בתבנית חסינת אש ומורחים עליו בנדיבות את המרינדה. משרים במקרר למשך כשעתיים לפחות.
    • מפזרים את האגוזים על הדג ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות
    • אופים כ- 15 -20 דקות בלבד ומוציאים מהתנור. ניתן לאכול חם או קר.
    • את הפטריות מורחים בשמן זית ומפזרים עליהם את המלח והפלפל.
    • צולים בתנור ל 4 דקות ומגישים לצד הדג.
    • מקשטים בעלי פטרוזיליה טרייה.

    בתאבון!



    0 תגובות